lauantai 9. marraskuuta 2013

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

..eipä. Meitsi onnistu sitten telomaan ittensä torstaina. Sarjassamme elä kokeile kotona - vesisateessa alamäkijuoksua asfaltilla kuudentoista sentin koroissa pelkät sukkikset jalassa. Nilkka tai nilkat sano naks ja siellä sitten kierittiin meneen turkki niskassa. Tää on ollu varmasti hulvaton näky, mutta se kipu ei ollu. Sukkikset koki goottimakeoverin ja jalat vuosi verta. Kävelin pelkällä tahdonvoimalla ja poikien suosiollisella avustuksella.


Ilta oli silti loistava. Alottelut pidettiin mun kämpillä pelaten beerpongia, limbokisaa ja ties mitä kaikkea. Kuvissa Jenna ohjeistaa jotain kyseenalasta temppua, jota suoritetaan mopinvarrella :-D Fergien kipale oli illan suosikki ja muuvit sen mukaset. Jaakko tuli piristään iltaa kyseenalasella huumorilla, mutta eipäs mennä siihen haha. 

Pahottelut bussikuskille, joka joutu kuunteleen koko matkan Aikusta naista ja Eppuja ( haalaribileläiset alotti tän homman, mä lähinnä itkin sitä verta haha ). Kaupunkiin päästyä me mentiin Teerenpeliin ostaan mulle uusia sukkiksia, first things first! Aku reippaana herrasmiehenä meni tiskiltä tilaan, kelatkaa nyt sitä näkyä. Villakangastakkinen jäbä rientää ovesta sisään ja sanoo baarimikolle "yhet mustat koon 36 sukkahousut, kiitos". Hhahahahaha. Jäätiin sitten sinne hetkeks ennen kun jatkettiin Puumaan, jossa oli siis meiän koulun pikkujoulupartyt. Meillä oli ne kuuluisat vip-rannekkeet. Uuu.


Meiän luokka rokkas tanssilattialla ihan huolella. Mun nilkka huusi armoa, mutta päätin, että kun tänne asti ollaan selviydytty niin nyt sit jorataan. Ja hienot tanssishowt meillä olikin, ihan huikeeta settiä. 


Kahen aikaan otettiin Ilvosen kanssa pirssi himaan ja seuraavana päivänä meitsi nilkuttikin ihan huolella Idan kanssa Ideapark-reissulla. Om man vill vara fin, så får man lida pin. Noin mun mami opetti mulle aina pienenä. Jaloissa on edelleen sellaset haavat, että housujen laittaminen aiheuttaa huulenpuremista ja nilkka on turvonnu, mutta eiköhän tää tästä. 

Seuraavan päivän siivoominen oli ihan mielenkiintosta, kun löysin täältä kämpiltä jonkun koti-avaimet, laukun, vinkkupullon, eväsrasian ja kaljaa pakkasesta ihan näin esimerkiksi. Kiitos kaikille osallistujille ja varsinkin teille ketä jeesas mua tän ketaran kanssa, arvostan! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Son moro.

2 kommenttia:

  1. Vähän vitsikkäämpi baarimikko olisi kertonut, että noi on varmaan liian pienet sukkahousut Akulle, ja suositellut vähän isompaa kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siellä se oli joillekin ihmettelijöille kertonu jo tarinaa fantasioistaan, haha!

      Poista