sunnuntai 10. marraskuuta 2013

i'm goin' B-A-N-A-N-A-S

Sitä ei voi pukee sanoiksi. Sitä tunnetta, kun avaat ensimmäistä kertaa uuden kenkäboksin, hiplailet silkkipapereita ja tunnet uusien popojen tuoksun. Päästin kyllä kaikki maailman oih ja voih-huokailut kun käärin kyseiset kaunokaiset kenkäpussukoistaan. Kyseessä on siis Stars by Jonas Hallbergin korot, jotka sitten klikkasin nellyn aleista parempiin hoiviin. Sain ne niin edullisesti, että ihan hävettää kertoa mitä näistä pulitin. Tää kyseinen Jonashan on ruottalainen stylisti, joka stailaa noita Hollywood-julkkiksia nykyjään. Ihan tällasena pikku nippelitietona teille haha.


Siivoan täällä kun hullu, mutta silti noita mun hiuksia on aina joka paikassa. Raah. Mutta siis, piti sanoa, et kivaa vaihtelua tähän niittikenkäskeneen. JC:n Lita- mallin kengästähän tuli suursuosikki blogimaailmassa ja oonkin siks niin tyytyväinen, etten ikinä hankkinu kyseisiä monsterikorkoja. Pahinta kaikesta on ne järkyttävät halpiskopiot millä jengi vetää tuolla eikä edes häpeä. Hyi olkoon. 
Mä oon aina ollu tosi vastaan kaikkea feikkiä ja kopioo. En ikinä kehtais käyttää esim. mitään Espanjasta ostettua Luiskan laukkua. Tai vaikka noita teko-Jeffrey Campbelleja. Ikinä. Inspiroitua voi, mutta alkuperäsen idean matkiminen on ihan oksettavaa. Nyt sitten tää avautumispato kiinni ja meen haisteleen ja silitteleen noita ihanuuksia. Haha. 

Ain't they gorgeous?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti