tiistai 5. marraskuuta 2013

L


Mun puolesta tonne sais julistaa jonkun ulkonaliikkumiskiellon. Jos tosta myräkästä pitää jotain positiivista keksiä niin se, että kohta mulla on joulukuusi keskellä olkkaria. Ei tartte turhan tähden lähtä metsiin pomppiin, kun omasta pihasta sopivasti kaatuu joulupuu ikkunoiden helistessä talven taikaa. Joopajoo.

Oon ihan totaalipoikki ja kaiken lisäks surkee lintsaaja. Toinen kerta jo kun tuun kouluun hypärillä, haha. Muuten oli aikamoista läpändeerusta poikien kanssa, että ei hassumpaa koulunkäynniks. Ja Paavuli kävi täällä piristämässä meitsiä. 


Ja sanokaa hei tolle mun uudelle pipalle. Eiks oo aika swag? Hahhhaa. Hyi mikä sana. Hennesistä femmalla, ettei oo lähelläkään mitään ug-touhuja. Kolusin eilen muuten koko Tampereen keskustan enkä löytäny siedettävää pilottia yhtikäs mistään saati kokoja. Että jos joku tietää mistä kyseisen rotsin löytäs sopuhintaan, niin pankaas rustaten tohon kommenttiboksiin. Sorruin muuten eilen pitkästä aikaa nellyn aleihin, arvatkaa huvikseni mitä klikkasin himaan. Hihi.

Nyt hyökkään ton keittiön kimppuun, pistän lasagnet tulille ja sitten pitäs muka jaksaa vielä kiinnostua jostain ruton markkinointisuunnitelmasta. Vissiin. Pitäkää peukkuja että toi safka onnistuu - vaimopisteiden kilinää kun ei voita mikään. Elkää menkö ulos, alkaa itkettään. Muuten oikeen rattosaa tiistaita itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Joo siis toi keli on jotain aivan hirveetä :D Mää oon tällä hetkellä Raumalla ja tuulee sen 21m/s ja sataa ja ties mitä. Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolla lähtee siis kaulahuivi ja takki päältä ellet köytä ittees niillä :-D ja vaakasuuntasta sadetta nam. take care!

      Poista