perjantai 27. joulukuuta 2013

faux fur

Mjau. Tuli ihan puoliks tahtomatta vähän joulutaukoilua tässä. Tosin kamera on laulanu tavallista enemmän, että tiedä sitten. Tää keli sucks ja sisäkuvailukin on vaikeeta, kun ei saa ikkunoista luonnonvaloa about koskaan. Sormet ristiin että se arska vielä pilkottelee ennenkun lähden taas Mansee kohti.


Loma on menny melkosen mukavasti ja laittelen joulukuvia sun muita myöhemmin. Joku pyyteli jotain pukeutumisideaa uvks, joten kelasin että nää mun joulukledjut vois toimia sellasena runkona melkosen hyvin.Ite tykkään pitää tota mun turkkia, koska se on näyttävä ja samalla lämmin ( mitä mun takit harvemmin on, haha ), sitten jo klassikoksi muodostunu Rosebulletin pikkumusta ja korot maun ja bailujen mukaan. Siinä sellanen peruskonsepti joka vörkkii aikaslailla aina. 

Eli näyttävä rotsi, pienenpieni ja istuva mekkonen, korot plus asusteita ja meikkiä sitten tilanteeseen sopivasti. More is more uutena vuonna ;-)

Kiitos ihanista joulutoivotuksista, oon kyllä vastaillu teille kaikille. Ei joulu oo vielä loppu. Muistakaa syyä pullaa ja suklaata. Puspus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti