perjantai 6. joulukuuta 2013

let's go to the movies.

Blää. Miten ihminen voi olla näin rikki? Oon ihan hajalla reeneistä ja niin koomasen väsyny, että haukotteleminenkin on raskasta. Haha ei ihan ehkä. Eilen juotiin kuoharia ykköset niskassa ja tänään vedetään bailukuteet niskaan. Lähetään mun ykkösmimmin kanssa radalle, jeij.

Piti kirjottaa niistä leffoista. Nyt teen sen. Onko menny hiukan liikaa aikaa taas, voivoi.


"Kaks lippua lejonakuninkaaseen" terveisin mun poikaystävä. Mutta asiaan. Leijonasydän. Tätä pätkää on haipattu niin paljon, etten edes ala kirjottaan mitään juonikuvauksia tänne, mutta long story short - parasta mitä Domelta on tähän mennessä nähty. Kerrankin suomileffaa, jota ei oo yritetty kiillottaa jenkkistailiin tai änkeä johkin "kansainväliseen" muottiin. Rehtiä neekeriks huutelua ja natsisikoja. Oikeiden ihmisten kohtaamisia ja surullisia kohtaloita. Toivon kipinä säilyy, muttei kuorruta todellisuutta sokerilla. Tykkäsin. Vaikutuin. Suosittelen. Plussaa silmänruuasta :-)


Toisena olis leffa nimeltä Gravity. Me käytiin kattoon se kolmedeenä, muttei olla kumpikaan kyseisen systeemin suuria faneja. Aiheuttaa lähinnä silmien vuotamista ja hedaria, haha. Tätä isolla budjetilla tehtyä settiä tähdittää kohtuullisen nimekkäät tyypit. Sandra Bullock ja George Clooney. Ite en syty millekään scifi/fantasia/seikkailu-tyyppisille jutuille oikeen ikinä, mutta päätin antaa tälle avaruusseikkailulle mahollisuuden. Siltikään en tykänny. Leffa oli hetkittäin visuaalisesti oikeen päräyttävä, mutta muuten se oli lähinnä täynnä tylsähköjä monologeja tai keskusteluntynkiä ja avaruusromun lentelyä. Loppu oli jotenkin tönkkö ja mulle jäi sellanen lattee olo koko hommasta. En sitten tiedä, toi toinen puolisko ei ollu ihan näin nekkisfiilareilla, joten riippuu varmaan ihan mitä lähtee hakemaankin siltä elokuvakokemukselta, heh.Kuvat täältä ja tuolta.

Ootteko käyny kattomassa jompaakumpaa, molempia - tai jotain muita must see-tuotantoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti