keskiviikko 18. joulukuuta 2013

what's wrong with people?

"Samaa mieltä toisen kommentoijan kanssa. Suorastaan huvittavaa lukea sun kaltaiselta ihmiseltä tällästä settii, toisaalta myös niin surullista että joku ihminen on tosissaan noin ulalla omasta käytöksestään ja luulee "whatever haters" asenteensa jotenkin peittävän sen niin läpinäkyvän epävarmuuden. Älykästä jalat maassa tyyppiä et saa itsestäsi mukasyvällisiä liibalaabojasi kirjoittelemalla, diivamainen "terve itsetuntosi" aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja selän takana naureskelua ihmisiltäkin joilta et sitä odottaisi.
Mutta se mitä en todellakaan ymmärrä, on että miten sua voi kuvailla kauniiksi? Normaali kroppa sulla kyllä on, mutta kasvot. Maaninen tekohymy, huono iho, downsyndroomaisen silmät, sorry paremmin en osannut kuvata. Kauneusihanteista sentään jotain ymmärtävänä en kertakaikkiaan ymmärrä miten ulkonäköäsi voi ihailla. Mutta ihailua kyllä tarvitset, vaikka et tule aitoa sellaista saavuttamaan koskaan lellitellyn pikkutytön asenneongelmasi ansiosta, joten keep on going sentään kroppas suhteen. Toivottavasti ymmärrät joku päivä ettet ole se uniikki hieno lumihiutale mikä harhaisessa päässäsi luulet olevasi, vaan samaa kastia muiden ylimielisten teinityttöjen kanssa, toivottavasti aikuistavaa tulevaisuutta sulle! :) 
ps. kokeilisit julkisuutta, saisit kaiken tarvitsemasi huomion ja "terveen itsetuntosi" avulla olisit kuin uusi Tuksu. :^)"


Etin eilen sitä haastetta tuolta kommenttien joukosta ja silmille hyppäs tällanen uus kaunokainen mun postaukseen "let's have some serious girl talk". En voi kun kysyä, että mikä rutto joitain ihmisiä vaivaa? Tällanen kun ei mee edes huonon päivän piikkiin enään. Että itellä voi olla niin paha olla omasta itestään ja vielä enemmän sad, että luulee sen helpottavan solvaamalla jotain tuntematonta ihmistä anonyyminä ( kuinkas muutenkaan, haha ) netissä. 

Pisteet sille, joka halus aiheuttaa pahaa mieltä, sen valvomisen jälkeen sai kyllä aika skeidan olon aikaseks, pakko myöntää. Lähinnä mua kuitenkin ihmetyttää, että miks jotkut kirjottelee tällasia. Ite kun kommentoin aina omalla naamallani kaikkeen, eikä tulis mieleenkään mennä haukkumaan jotain toista nettiin, oli suhde mikä hyvänsä kyseiseen ihmiseen. 

Mulle tulee tosi harvoin mitään ilkeitä kommentteja - kiitos kaikille söpöläisille siitä! - ja kyseinen henkilökin on luultavasti vain katkera taikka huomionkipeä. En vaan kertakaikkiaan ymmärrä, mitä tämmönen toiminta hyödyttää ketään/mitään. Tai mihin sen on tarkotus vaikuttaa?

Voiko joku oikeesti olla niin pahvi, että se luulee että alan epäileen itsetuntoani siks, että näytän jonkun mielestä keharilta? Nyt niitä valoja tauluun sitten. Mutta "whatever haters" oli hauskasti sanottu, siinä asenne joka on ja pysyy.

Koska olet todennäköisesti joku, joka ei huomiota ole koskaan saanut tai mahdollisesti kiusaamisen takia hyökkäävä muita kohtaan, niin haluankin ilostuttaa päivääsi tällä minute of famella, hihii. Jos ei oo munaa tulla omalla naamallaan sanomaan, niin sillon kannattaa olla ihan hiljaa :-)

Onko jengillä mielipiteitä - anokommentointi okei vaiko eikö? Ootteko ite saanu osaksenne nettikuraa?

8 kommenttia:

 1. joku läski on kato kateellinen sulle...idiootteja tuommoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha..hirveen paha sanoa, mutta käsittämätöntä käytöstä kylläkin!

   Poista
 2. Toivotetaan aikuistavaa tulevaisuutta hänellekkin.

  VastaaPoista
 3. Eihän toi idiootti yritä ees muuta, kun pilata toisen päivän. Jos olisit ihan täys kusipää niinku toi tyyppi yrittää sanoo, niin eihän sua vois vähempää kiinnostaa hänen arvokas mielipiteensä asiasta. Todennäkösesti jatkat kumminkin samanlaisena tyyppinä jatkossakin. Tosta kommentista, kun ei saa rakentavaa mitenkään. Epäilen vahvasti, että toikin ihmisparka tietää sut oikeessa elämässä ja halus tulla kertoon oman mielipiteensä susta. Kuinka moni kehtaa ees omassa päässään ajatella noin? Ei taida tietää mikä on downin syndrooma. Mua alko niin vituttaan toi etten ees jaksa avautua enempää. Aivan tuhotonta paskaa kirjotellaan. MIKSI? Haluisin niin tietää noiden kirjottelijoiden motiivit tähän. Ainahan joku sanoo, että ne on kateellisia jnejne. Oot sä munkin mielestä nätti ja hyväkroppanen enkä silti tuu sanoon sulle "Oot lapsellinen prinsessa ja oikeesti vitun ruma." HUOHHHHH. Eihän tollanen kommntointoi oikeesti voi kenellekään tuoda hyvää mieltä? Jokainen teini-ikänenkin ymmärtää, että oman mielipiteensä voi pitää omanaan ja se on yllättävän usein tosi suotavaakin :)

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kyllä niin samoilla linjoilla sun kanssas, kiitos vaan kommentista! sehän tässä mua just mietityttääkin, että mitä tästä saa irti? miksi pilata toisen päivä kun ei saa siitä mitään itelleen vai saako jotain mistä mä en tiedä? :-D mutta kiitos näteistä sanoista, haleja sulle!

   Poista
 4. Mikä ku*ipää..Täytyy sanoo, että vaikka tää netti on tuonu ihmisille paljon hyvää niin on se kyllä tuonu myös hemmetin pahaakin. Täällä voi muka laukoo mitä vaan ilman seuraamuksia. Toivottavasti pystyt jättämään tuon kommentin omaan arvoonsa. Asenteella eteenpäin, olet kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sehän se just onkin, että saa kiusata ihan huolella ilman seuraamuksia. enkä puhu itsestäni vaan ihan yleisesti. aika huolestuttava ilmiö, kun miettii mitä siitä voi jollekin seurata. ja kiitos ihana sinä, puspus!

   Poista