keskiviikko 8. tammikuuta 2014

DA HOUSE.

Pamparapam. Meitsillä on ilonen fiilinki tänään, jee sille! Mutta mitä ruttoa teille on tapahtunu, ootteko kaikki vaan talviunilla? Tulkaa pois sieltä :-)


Meitsiä alko kyllästyttään tää kämppä yks yö ja pistin hommat uuteen uskoon. Nää kuvat nyt on vähän mitä on. Vaikeeta saada mitään nättiä luonnonvalo ( mitä se ees on?! ) kivaa aurinkoista tunnelmallista kuvaa, kun 99% päivästä sataa tai on niin harmaata että ei nää kulkee ilman sumuvaloja. 


Meitsi on aina rakastanu sellasta semiryönästä rokkimeininkiä, kasaria ja muotia. Tässä on tällanen hannamainen käsitys kivasta kotikolosta. Lamppuja ja kynttilöitä olla pitää. En tykkää pimeestä, nukun öisinkin verhot auki haha. Ton enkelin sain mun mamilta joululahjaks, musta se on jotenkin tosi symppis.Kävin päiväkahvilla ( huhu miten siveen kuullosta ) ton mun miekkosen kanssa ennenkun se lähti painaan duunia ja meitsi kuluttaa iltapäivän Jermon kanssa kaupungilla. Perjantaina ois vuosisadan pileet. Uuujeee.Ylläolevat peltikilvet on tuotu aikoinaan Jenkkilästä. Musta ne on aika hitsin makeet.


Jääkaapin ovessa on hyvä olla viiskytluvun ihanasti tsemppaava muistolause. Hahhaaa.Siinä vähän mun taloa. Nyt sonssi pyöriin ja sit kaupungille ostaan napapaitaa. Vielä kerran jee keksiviikolle. MUISK 

4 kommenttia:

  1. Kyllä sen kotikolon saa Hervantaankin rakennettua :D Ja hei, tsemppiä duunihakuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja kummarrus! hanna 1 - hervanta 0. haha.

      Poista