lauantai 11. tammikuuta 2014

party ppl

Arvatkaa nyt viis kertaa onko mulla jotain kuvia eilisestä. No ei rutossa ole. Oli kledjut ja korut ja kaikki, eikä ees yhtä kämästä luurikuvaa kerenny nappaan. Hyvä meitsi! Koitan laittaa samantyylistä päälle joku päivä ja saada foton teille, oli meinaan ihan kivat kasariräppigearit, haha. 

Isketään tähän lohdukkeeks nyt pari joululomalta muistikortille tallentunutta kuvatusta.


Voin myös kertoa etten lähe miehen kanssa shoppaileen enään ikinä. Ihan oikeesti mitä ryökälettä, oltiin Sokoksella joku sata tuntia ja etittiin jotain rytkyjä jotka mahtuis hartioista, ei ois liian hipstereitä, liian kireitä, liian löysiä, mitä näitä nyt on. Voimanostajat, ah ja voih. Todellakin, haha. 

Tuparilahjankin osto oli numero sinänsä. Valitsin Pentikin hopeisen kynttiläjalan ( sellanen iso pallohärveli ) ja kun etittiin kynttilää siihen niin Jaakko tuo sellasen vihreen pallon muotosen kynttilän ja on vaan että "tää näyttää herkulliselta omenalta, otetaan tää". Siinä kohtaa annoin tolle karpaasille luovutusvoiton :-D


Eivais, oli kyllä hauska ilta ja hienot meisingit järkätty. Ruokaa, musiikkia, singua ja uusia ihmisiä. Harmi vaan että ilta päätty Ilveksen sijaan Senssiin ja mulle tuli niin huono olo, että piti poistua ennen aikoja. Voisin kirota ne strobovalot alimpaan hiekkalaatikkoon. Onneks mulla oli toi "henkkari" messissä, niin sain mäkkäriä ja sympatiaa ja kaikki päätty enemmän kun hyvin. On ne miehetkin vaan hirveen tarpeellisia ja kivoja olla aina välistä. Eikun.


Nyt aion mennä fiilisteleen Putousta, hirrrrrrveen oon innoissani uudesta kaudesta. Who's with me?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti