sunnuntai 5. tammikuuta 2014

SAY HELLO TO MY CHANEL


Hyvää aamua vaan mulle. Toivottavasti teillä jo uni painaa luomia. Välillä tää nukkuminen järkeviin aikoihin tuottaa vähän haastetta kun parempana puoliskona on yötyöläinen ja itse on univammanen, heh. Eipä silti, kelattiin että mentäiskö tänään yöpuntille kimpassa. Saas nährä, sano manselainen.

Toi miekkonen yllätti mut aikamoisen positiivisesti tuomalla joululahjaks Chanelin hajuveden ja kysymällä, että kai tää kelpaa. Oli kuulema myyjällekin selostanu, että ihan kunnon tavaraa haetaan kunnon naiselle, ettei mitään teinien humputuksia sitten. Haha niin paras. 

Voin sanoo että olin enemmän kun tyytyväinen. Tyylitajunen mies on aina poikaa. Lisäks toi on klassikosta päivitetty versio, eli ei oo niin tunkkanen kun alkuperäset Chanelit, vaan sellanen raikkaampi, mutta silti naisellinen. Näin vanhemmiten ( hello ikäkriisi ) alkaa arvostaan ajattomuutta ja klassisia juttuja. Sen huomaa monesta. Tylsyyttä se ei tarkota, ehkä enemmänkin sitä, ettei tartte haista neljätoistavuotiaalle joka on hukuttanu ittensä vaniljahattarakookos-hajuveteen. 

Oon aina jankannu sitä laadun kuiskausta, tästä sitä löytyy. Love it. Onko mulla kanssasisaria, jotka rakastaa hajusteita? Tai jopa Chanel-kaimoja? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti