torstai 23. tammikuuta 2014

superfood?

Meitsi on innostunu kokkaileen jotain rahkaa ja mehukeittoo rankempaakin viime aikoina. Aion taas jankuttaa hellan omistamisen hienoudesta haha. Taino ylipäänsä keittiön. 

Näitä "syönäin", "bodysafkaa" ja jotain hippejen luomuilua nyt tunkee joka tuutista ja ittee alkaa jo kyllästyttään tää fitnesslifestyle-shaisse aivan huolella, mutta aattelin että pistän jakoon vähän mun perus syöminkejä, jos jotakuta sattuu kiinnosteleen. Joskus niitä kyseltiin ja onpahan todisteita et elän muullakin kun sinkillä ja sumpilla :-D

Eräänä kauniina päivänä halusin kerätä vaimopistetiliini urakalla pojoja ja taistelin siinä kuuluisassa naisten paikassa varmaan puolisentoista tuntia. Tein kunnon perunamuusin sipuleineen päivineen ja jauhelihapihvejä jalapenolla. Tuli muuten niin hyvää, että voin kehua melkeen itteeni. Toi miekkonen kiitti mun uurastuksesta toteamalla syötyään puolet ruuastaan pokerinaamalla, että sillä on jalapeno-allergia, joka aiheuttaa punasia pilkkuja koko ruumiseen. Siinä kohtaa kun aloin jo miettiin seuraamuksia sille et oon myrkyttäny mun poikaystävän tän naamari hajos ihan huolella. Sillä mitään allergioita ole. Olin vähän et kiitti hehehehehe. Mutta ruoka kelpas enemmän kun hyvin jes.


Elikkäs parasta tulee kun ei käytä mitään reseptejä vaan heittelee vapaalla kädellä mitä nyt mieleen tulee. Korppujauhoo, naudan jauhelihaa, kananmunaa, valkosipulia, perussipalia, jalapenoa, chiliä, sitruunapippuria, suolaa ja tällasta. Paisto pannulla ja rucolat niskaan, avot!


Ja muistakaa että perunamuusia ei todellakaan tehä mihkään rasvattomaan maitoon eikä sitä vatkata sellaseks limaseks vauvanruuaks. Kunnon pottumuusi sen olla pitää!


Diggaan kyllä syyä salaattia ja sitä aika paljon teenkin. Aineksia vaan vaihtoon ettei vallan kyllästy. Salaattia on muunlaistakin kun se klassinen jäävuori :-D 


Pitsa on aika monta kertaa parempaa kun väsää pohjan ite. #fitnesssacrifice

Tänään on joku ruokapäivä. Oltiin just viettelemässä anoppilassa ton miekkosen synttäreitä ja syötiin haudutettua lammasta itsetehdyn valkosipulipikkelsin kanssa ja kaikkee muuta niin ettei tartte varmaan liikkua enää ikinä. Puh ja nam. Raskasta tollanen safkailu. 

Nyt Sauli ja Jaakko jätti mut tänne ylhäiseen yksinäisyyteen ja pääsen fiilisteleen Saliksia into piukeena. Life is good. Vaikka oonkin nukkunu vaan puolentoista tunnin yökköset. Kettu kiittää ja kuittaa, son moro.

9 kommenttia:

  1. Namnam näyttää niin hyvältä! Ite just eilen alotin personal trainerin kanssa taipaleen ja tällä hetkellä kirjottelenkin ruokapäiväkirjaa.. jos sais sieltä vähän jotain uusia vinkkejä tähänkin ruokavalioon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeee eiks näytäkin! ruokapäiväkirja voi olla kyl mielenkiintonen, mulle vaan tulis niitä lipsahduksia sinne aina joka toinen päivä :-D onko sulla tietty ruokavalio vai saatko itekin päättää mitä mutustat?

      Poista
    2. kyllä!!
      kirjaan nyt aluks ylös muutamalta päivältä mun syömiset ja sit sen kanssa katotaan onko jotain korjattavaa, että ainakaan vielä ei oo mitään tiettyä ruokavaliota. saa nähä sit miten käy :D

      Poista
  2. Oi oi varmasti hyvää :) Tykkään kans tehä ruokaa "omilla resepteillä", turhaan reseptejä tuijottaen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. omat reseptit on parhaat reseptit! aina tulee joku uus twisti kun vähän mokailee :-D

      Poista
  3. sun pitäis päivittää vieläkin useammin :)

    VastaaPoista
  4. haha mä en oikeen tiiä miten tää nyt pitäs ottaa mutta i guess i say thanks!

    VastaaPoista
  5. no käyn melkein joka päivä stalkkaan ja harmittaa, jos et oo päivittäny :D

    VastaaPoista
  6. tää käy kuule aikamoisesta duunista kun on muutakin paljon hoidettavaa :-D mutta jee sille että kiinnostelee, kyllä mä parhaani päivittelen!

    VastaaPoista