lauantai 4. tammikuuta 2014

superheroes need no sleep.

Pappaduu. Helou. Mun on pitäny blogata jo eilen kaikkee, mutta en muka vaan kerkee. Eilen oli kahvittelua Migin, Juhanin ja Aleksin kanssa. Paavulikin kerkes pyörähtään ja tänään käytiin Idan kanssa ihmettelemässä kaupungin meisinkejä. Feels good to be home man.

Mun uniongelmat on vaan pahentunu ja meen ihan puolilla valoilla koko aika. Onneks kohta alkaa taas tapporeenit, mikä uuvuttaa mun elimistöä siihen malliin, että nukkuminen on pakollista. Loppiaiseen loppuu syöminen, haha. Siitä alkaa uus elämä ja ihana fitnesslifestyle ja mitä kaikkee. Bullshit. Jos sä et vuoden ympäri välitä liikumisesta ja ruokavaliosta yms, niin miks siitä tarttee tehä hirvee haloo vuoden alkuun? Enkä kysy sitä Me Naisten toimitukselta ( hehe ) vaan ihan näiltä "jes rantakuntoon" tyyppisiltä tapauksilta, jotka alottaa himo dieetit ja rääkit ja lopettaa puolentoista viikon jälkeen koska ei oo 'aikaa'. 

Hyi tulipas ironista haha. Ei sillä, kyllä mäkin rantakunnossa aion olla, mutta siihen kannattaa pyrkiä vuoden ympäri! 

Eniveis, muutoksen suuri tuuli puhaltaa...mun yksiössä :-D Otin ja kyllästyin yks päivä ja käänsin tän kämpän ympäri. Tän yön prokkiksena on seinien teippaus kaikella mahdollisella. Vasara laulaa tai sitten ei. Täällä ois hiljaisuus. Kerrostaloasumisen ehdoton miinus.

Kuvia myöhemmin, nyt täällä vallitsee pintapuolinen sekasorto, as u can see. Laters.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti