sunnuntai 23. helmikuuta 2014

FAMILY TIME

Heimoipöö. Tänään on ollu aikas jepa päivä. Aamulla kävin juoksemassa ( kolmen punttireenin lisäks tälle viikkoa ) pitkästä aikaa ja iltapäivällä porukat tärähti tänne meitsin ruhtinaalliseen kolmeenkytä neliöön.

 photo kynsiaumlplusiduliina005_zps4c9b7849.jpg

Mentiin Jaken ja näitten kans sitten Pikku Pandaan murkinalle ja ai morjens sitä ähkyä. Ei meinannu friteeratut banaanit oikeen upota enää, haha. Muutenkin ollu hauska päivä ja hauskoja ihmisiä ihan kauppareissua myöten. Pidettiin illalla vähän muotinäytöstä kun kaiveltiin mun kaappeja ja systerit löysi uusia mieleisiä retkuja, jes.

 photo kynsiaumlplusiduliina004_zpsaa8dd9e4.jpg

 photo kynsiaumlplusiduliina003_zpse76c29fc.jpg

Nyt unta kalloon et jaksaa pönöttää niissä kasikymppisissä huomenna. Huijasin teitä vahingossa viimeks. Onneks mulla on tärkeitä ihmisiä, toivottavasti teilläkin on. Heippa.

 photo kynsiaumlplusiduliina001_zps8c54e93f.jpg

Ainiin tässä mun jotkut viimeaikaset kynnet ennenkun kyllästyin ja saksein kaikki veks. Perus mää, kaikki tai ei mitään. Mutta eiks oo aikas kivat?

Pss. Selänne rokkaa. Jellonat on jees eli onnee pojat! Mitali on aina mitali. Ois vaan eilen voinu nöyryyttää ruottalaisia samalla tyylillä :-) Mutta muistakaa kannustaa hurreja huomenna hopeelle, hahah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti