keskiviikko 12. helmikuuta 2014

korso vs bling

Mjau. Sain hommattua ilmasen sisäänpääsyn Korson ennakkonäytökseen ja käytiin sitten tsekkaan se. Ootteks kuullu siitä? Uus kotimainen, joka kertoo lähiölaiffista ja suurista unelmista. Mä en oikeen tiedä mitä ajatella tosta pätkästä. 

Tavallaan se oli hieno, koska kerrankin se köyhä ja pieni elämä oli kuvattu rehellisesti, ilman mitään visuaalisia hienouksia, jotka ei tue tarinaa. Toisaalta leffa oli aikamoista sosiaalipornoa, räkälöissä pyörimistä ja rähinöintiä. Tarinan juoni kosketti mua kuitenkin eniten, varmaan siks että se on niin lähellä omaakin elämää. Se kun sulla on vähän elämää suurempia unelmia, mutta sua muistutetaan jatkuvasti siitä, ettet sä tuu saavuttaan niitä ja sitten menetät sen omankin uskon. Kaikki ei haaveile sellasesta keskinkertasesta elämästä. Ja tässä ei puhuta nyt mitään money, bitches and fame-tyyppistä haaveilua, vaan asioita jotka merkkaa sulle ja jotka on valtavirrasta poikkeavia. 

Että tiedä sitten mitä kelata tosta. En mä tota ois menny kattoon jos maksaa ois pitäny, mutta silti siinä oli jotain, joka kosketti. Onko joku jopa nähny tän ennakkoon kanssa?

Mulla on huomenna matikankoe, jota en tuu läpäseen, mutta ei päätetä tätä synkistelyyn, vaan ihanan barbeihin kynsiin. Nää oli lemppareimmat hetkeen! Puspus.

Muistakaa aina kun laitatte kynsiä, että kynsinauhoja ei sitten maalata. Oon aika natsi tän kanssa, haha. Musta siitä saa vaan törkeet amatöörivibat ja se näyttää niin suttuselta. Lakkaustaidotkin kehittyy harjotellessa :-)

Protip. Helpompi lakata kun laittaa kynsinauhat ensin kuntoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti