lauantai 8. maaliskuuta 2014

life is a party, eh?

Huhu. Oon ollu koko viikon jossain kuolemantaudissa ja töissä on ollu kohtuu raskasta. Meitä on liian vähän työntekijöitä ja liikaa hommia. Mutta tänään tehtiin supermyyntiä against all odds, voi morjens! Meitsi on ihan pihalla kaikesta, joten ei auta kun inspiroida ja mennä asenteella. Kiitän onneani et oon nopee oppimaan, muuten varmaan itkisin tuolla joka päivä. 


Ilman taukoja jotain tuhannen ihmisen palvelua nännin muotosista tuttipullonkorkeista ja isofix-kiinnitteisistä turvakaukaloista joihinkin tonnin kärrysetteihin ja istuimien styroksivaraosiin. Maistelkaa tota lausetta suussanne :-) 

Eli en oo siis käsi, vaan kouluttaja tulee vasta ens viikolla. No se siitä, ei duunijuttuja auta ulvoa missään netissä. Mun työkaveri on huippu ja se on tärkeintä. Näin myös maailman parasta Junttilaa tänään kahvittelun merkeissä, josta en pulittanut penniäkään, hehe minkäs muun kun naistenpäivän kunniaks. Hieno mies.


Eilen oli aikamoiset bajlandot luokkalaisten kesken. Ilveksen vippi-tilaa ja kaikenmoista. Aivan järisyttävän onnistunu ja helmi ilta! Kannatti kömpiä neljältä kotiin ja lähtä aamulla duuniin, haha. Teräsnaineeeeen.

Josta pääsenkin kätevästi ( hoho mikä aasinsilta ) siihen, että hyvää naistenpäivää mulle ja sulle! Pus ootte kivoja 


Ps. Meikämannella on huomenna vapaapäivä ja aion nauttia siitä täysin rinnoin kaksin kappalein wohoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti