torstai 20. maaliskuuta 2014

you better move you better dance

Hellurei. Mun Iiroliini on ollu jo useemman viikon Intiassa ja alkaa oleen ikävä sitä buhuu. Aattelin torstai-aamun kunniaks laittaa eetteriin pari kuvaa meiän luokkakaveripoppoon koulunlopettajaisbailuista. Oli kyllä sellaset paardit että terrrve. Saatiin muunmuassa Ilveksen ( niille ketä ei oo Mansesta, niin se on täällä ehkä hienoin yökerho ) vippitilat ilmaseks meiän porukalle ja kolmekymppisessä ei oo varmaan koskaan laulettu niin paljon "linja-autossa on myös tunnelmaa". Huhu. Alkaa naurattaan kun vaan muistelenkin. 


Yön läpi tanssittiin "trolley dancee" ja laulettiin aikusta naista karaokessa. Oi aikoja oi tapoja. Toi Pitbullin ja Keshan Timberi on kyllä kaikkien aikojen partykipale, kyllä meinaan alkaa puujalkastakin ketaraa vipattaan, let me tell you. Päätettiin pukukoodiks suit night ja oltiin aika edustava porukka - kauniit ja rohkeet hahaha.


Nyt teiän pitää auttaa mua, onko tänään joku kevättasausshitti, eli vaihtuuks kellot tänään johkin suuntaan?! Help me! Vai oonko taas vaan ihan kujalla :-D

4 kommenttia:

 1. Jos et tahdo olla 1,5 viikkoa tunnin etuajassa kaikesta, niin ehkä kannattaa siirtää kelloa vasta silloin 30.3. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh kiitti! turhaan siis kauheet panikoinnit naamakirjan takia taas :-D

   Poista
 2. Ooh toi timber on kyl jotain niin mahtavaa. Tanssijalka lähtee samantien vipattaa ku sen kuulee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eläpä! en voi tajuta että kesha ja pitbulli voi saada aikaan jotain noin huikeeta :-D

   Poista