tiistai 1. huhtikuuta 2014

FAVS

Hjellou. Viimestä vapaapäivää viedään ja sen jälkeen neljän päivän duunit kutsuis tekijäänsä. Eilisen kaunis ilma on haihtunu ja nyt sataa jotain lumentapasta. Eilen käytiin Pynsällä kahvilla kavereitten kanssa ja illemmalla Denniksessä pitsalla. 

Tänään taitaa olla löhöilypäivä. Tosin pitäs kyllä siivota ja kokkailla ja saleilla jajaja. Miks mun vapaapäivät on aina tällasia? :-D 

Tässä kuitenkin meitsin muutamia kevätsuosikeita. Chanelin hajuvesi on aamun luksuspiristys, We Care Iconin kuorintavoide on täynnä pienenpieniä rakeita, jotka kuorii tehokkaasti ja pinkit kynsilakat on vaan niin söpöjä. Toi Lumenen 3D-lakka on ihan huikee. Se luo vaikutelman enemmänkin tehdyistä kynsistä, vaikka oikeesti sipaset parit hileet värikkään lakan päälle vaan, ihana! 


Noita arskoja oon ennenkin esitelly täällä. Ne on vintagea ja mun ehdottomat suosikit kautta vuosien. Mun mami on tuonu ne kahekskytluvulla Saksasta, kun aurinkolasit oli Suomessa vielä harvinaisuus. Ihan huikeet, liukuvärjäys ja kaikkee!


Kevättä ja kesää kohden tarvii täyttää ja ettiä käsikorukokoelmat. Tykkään piikeistä, neonväreistä ja kaikenlaisista riippuvista härpäkkeistä niissä. Piristää kivasti jonkun basicin asunkin ja heti on laittautuneempi olo korujen kanssa.


Toi MaxFactorin meikkivoide on markettikosmetiikan kuningatar. Harmi ettei sitä tämänmoisena enää myydä, nimi ja koostumus muutettiin. Ei se CC-voidekaan huono oo, mutta tää on omaa luokkaansa. Sain pelastettua itelleni vielä yhen kappaleen pohjanmaan jostain alekorista, kiitti systeri kun sendit tän mulle! Jos näätte tätä vielä kaupoissa niin ostakaa. Tämä on käsky :-)


Välillä budjettivaihtoehdot pääse silti yllättään. Toi Hennesin huulikynä, joka on siis kokoa XL-sakura, haha, on ihan paras. Ei tietenkään mitenkään superkestävä ja tälleen, mutta pigmenttiä riittää ja aamulla voi nopeesti sutasta huulet tällä, sen sijaan et alkais räpeltään huultenrajauksien ja siveltimien kanssa. Ihanan pinkit barbihuulet ja toi kynä on helppo kuljettaa ja ihan sairaan hauskan näkönen. Kuulostan joltain mainostajalta. Enivei, 3,95 ja värejä oli useempia. Ite ainakin aion ostaa muitakin.

Onko samoja vai eri suosikeita? Ja onko teitä onnistuttu aprillaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti