keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

morning will come and i’ll do what's right just give me till then to give up this fight

Hei. Täällä on ollu hiljasta. Mulla on ollu synttärit ja raskaita päiviä. En aio puida mitään täällä sen suuremmin ja tarkemmin, mutta kyllähän teille joku syy pitää antaa.

Yllättävän vaikeeta saada tähän jotain tekstiä, vaikkei mulle se normaalisti mitään vaikeuksia tuotakaan. Mun ja Jaakon satu on loppu. Kaikki tuntuu sumeelta, surulliselta ja epäreilulta, mutta niinhän sitä sanotaan että jonkun loppu on toisen alku. Maailmankatsomukset ja tulevaisuus alko vaan käydä ylivoimasiksi ja näin on parempi. En oo koskaan rakastanu ketään yhtä paljon, joten osaatte ehkä kuvitella että olo ei oo kaikista parhain tällä hetkellä. Oikeestaan se on aivan sairaan paska. Tälleen nätisti sanottuna.


Meidän välit on niin hyvät kun tilanne huomioonottaen sallii ja oon siitä tosi kiitollinen. Tullaan toivon mukaan jatkaan tulevaisuudessa ystävinä, koska upeita ihmisiä ei saa päästää elämästään, kävi mitä kävi. Nyt oon sanonu kaiken sen mitä tältä erää haluan ja pystyn. En linkkaa tätä paluupostausta edes lärväriin, koska en halua minkäänsorttista showta tästä asiasta. En itteni enkä Jaakon takia. 


Äiti osti mulle junaliput pohjanmaalle ja kävin siellä vähän rauhottumassa. Söin kakkua ja ajattelin elämän tärkeitä asioita. Koskaan ei saa luovuttaa. Mulla on ihania frendejä ja huomenna matikankoe. Kiinnostaa kun kilo kiviä just nyt haha. 

Kun elämässä tulee tarpeeks vastoinkäymisiä niin sitä oppii olemaan lannistumatta. Koskaan ei pidä sanoo ei koskaan ja ikinä mikään ei mee niinkun sitä ite kaavailee. Elämä on toisinaan tosi surullista, mutta silti jännittävää. Huominen on aina uus mahollisuus. 


Toivottavasti pysytte messissä jatkossakin ja jatketaan vähän ilosemmilla aiheilla jatkossa. Ihanaa viikkoa kaikille 

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä tosi paljon!! Yleensä kaikella on jonkun näkönen tarkotus, ja niin on luultavasti tälläkin. Mullekin voi tulla fbssä juttelemaan jos siltä tuntuu, haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsi oot ihana! kiitos, huippua kevättä sulle <3

   Poista
 2. Voihan nyt :( Koitahan jaksaa ja ime lisäenergiaa tosta valopallerosta! (Ja tsemppiä kokeeseen, jotta saadaan sutki valmistumaan! Eiku oho, se oli siis tänään. Toivottavasti meni siis läpi:) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. masa valvo joten mitäs luulet ;-) ja kiitos tsempeistä! arskasta en luopuis millään!

   Poista
 3. Erosin itsekin reilu 2kk sitten. Hyvä että teille jäi jonkinlaiset välit, mun ex haukku mut pystyyn (aiheetta, mutta kyllähän se sattuu) eikä halua enää pitää yhteyttä. Mutta usko pois, se helpottaa. Oot kaunis ja vaikutat myös luonteeltasi aivan mielettömän ihanalta. Sinä ansaitset vain parasta, ja tulet sitä vielä saamaan. Tsemppiä <3 t. Edelleen kuulumisiasi seuraava ihminen koulusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi riitaerot on ihan hirveitä, sellasenkin kokeneena :-( sun kirjotus pisti kyllä kyyneleet valumaan. mahtavaa että maailmassa on vielä noin ihania ihmisiä kun sinä. KIITOS ja tsemppiä sulle takas kaksin verroin <3

   Poista
 4. :( Kyllä kaikki kääntyy vielä parhain päin. Voimia sulle ja tottakai blogin matkassa pysytään, vaikka välillä olis hiljasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, meitsikään ei oo lähös mihkään, haha. parasta kevättä sulle ihanainen!

   Poista