maanantai 7. huhtikuuta 2014

rakkaudesta puhu hiljaa puhu varovasti

Hyvää huomenta ja ihanaa uutta viikkoa kaikille! Tässä vähän viimeaikasia räpsyjä, jotka tuolta meitsin Nikonista löyty. Äsken tein lohivoileivän tolle mun karpaasille jääkaappiin ja sit meenkin nukkuun. Pienet rytminkäännöt taas käynnissä heh. Mutta sitä ennen piti tulla tietty vähän teille jutusteleen.


Tein yks päivä meille ite burgereita, oli aikas herkkua.


Viikonloppurentoilua kera irttareiden ja uuden light-vadelmasiiderin. Eeei valittamista.


Näin mun frendiä Ilvosta tossa yks päivä ja käytiin vihdoin ostaan mulle se pääsykoekirja! Muuten reeni- ja duunipainotteista arkea, josta selvitään tuon ihmejuoman, jota myös sumpiksi kutsutaan, avulla :-)


Vihdoin löysin sievän, kohtuuhintasen ja laadukkaanolosen sivellinsarjan. Me happy!


Lempparileggarit jalassa penkkipäivää kohti. Tämä siis eilen.


Kylppäri-ihanuuksia ja arjen iloja. Toi Nivean puhdistusmaito on ihan meitsin suosikkia, ollu jo iät ajat. Herbinan Marja Spa puhdistusmaito on kans loistava.


Vuoden safkakuvaaja tässä moi. Ruoka nyt vaan näyttää aina niin hyvältä! Salaattia, avokadoa, kananmunaa, graavilohta, fetaa, tomaattia ja kurkkua. Slurps.

Mitä jengille kuuluu, vieläkö sätkitte mesissä? :-)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. hahhaa, pitää vissiin alkaa aina laittaan tollasia helposti vastattavia kysymyksiä kun viimekskin se "hep" tuotti niin tulosta :-D

   Poista
 2. Juu kato ei liian vaikeita kuten "mitä kuuluu?" tai muuta vastaavaa. (Hei muuten, tiesitkö että salmonellatesti maksaa FimLabissa 33e, ja että verottaja tykkää musta? :D) Siks toiseks, sun salaatit näyttää aina ihan überhyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onks mun päästä taas joku piuha irti vai miksen hiffannu tota salmonellasettiä? mihin siis tarttet sitä? :-D ja kiitoskiitos, ruoka ei kettuile kuvissa kuvaajalle haha.

   Poista
  2. Mestat, missä käsitellään herkästi pilaantuvia elintarvikkeita, vaatii yleensä työntekijöiltään terveystodistuksen ja salmonellatestin.

   Poista
  3. vaatiivaatii :-D mutta ootsä ollu ulkomailla vai mitä vasten jouduit hankkiin sen taas jos se siis on subia varten? tässä on joku liikkuva palikka jota meitsi ei hiffaa haha

   Poista
  4. Eihän multa ennen sellasia ole tuolla vaadittu... Subia juu.

   Poista
 3. Täytys kyllä vääntää hamppareita itekin joku kerta. Yleensä menee vaan jonnekin Rilloon tai Panchoon, mut ite tekemät on aina ite tekemiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikäs paikka se rillo on? :-) pancho on kyl kova! mut kuten sanoit, kyllä itetehty pihvi ja lisukkeet on aikas jees :-)

   Poista