keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

stay.

Holaa. Huhu mikä duunipäivä taas. Meinas kyllä kasvaa ykssarvinen otsaan päivän kuluessa :-D Onneks aion palkita itteni tänä iltana kattomalla Sinkkistä ja syömällä jätskiä niin että napa raikaa. Feel the fatness ja mitä näitä nyt on.

Eilen olin Panchoilemassa Jermun kanssa ja huomenna pitäs alkaa valmistautuun pääsiäisen ja meitsin syndejen viettoon. Ei oo kyllä mitään kuningasidiksiä vielä että saas nähä. Sain tänään tosin kyllä niin helmen paketin mutsilta, että kannatti herätä siihen et postinkantaja rinkuttaa ovikelloa ja sitten survoo paketin luukusta ineen, haha.


Kiireinen nainen on nauttinut päivällistä ennen kaupungille syöksymistä Idan kanssa. Helppo tonnikalasoossi ja raikasta salaattia, yksinkertanen on kaunista!


Kuka sortu Hullareihin? Tosin se reipas kymmenen minuuttia oli mulle more than enough. Ja toi Lorealin musta ripsari on ihan killeri, KILLERI. En vaihda tosta merkistä enää ikinä!


Todellakitodellakitodellaki. Vuosien jahkailun jälkeen investoin itseeni ja annoin kassatädille ilo silmässä kolmekybää ( ! ) tosta muodin ja ihmissuhteitten kerta toisensa jälkeen naurattavasta loodasta. Oltiin yks päivä Jakella ja sen faija vaan repeili mulle ihan huolella kun keskityin kattoon Sinkkuelämää ja eläydyin niihin tilanteisiin, haha.

Ootteks te still alive nigga?

2 kommenttia:

  1. Millasta toi ripsari on?? Mulla vielä se oikea löytämättä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. one word - fabulous! toi on ihan tajuttoman hyvää. mulla on ollu useita hyviä lorealilta, että rohkeesti testaileen niistä mikä on eniten oma juttu. erittäin mustaa, kun toi on sitä black laquer väristä, eli ei tarvi tuntitolkulla maalailla niitä silmiä. notkeeta, nopeesti kuivuvaa ja helppo puhdistaa ylimääräset iholta. harja on tosi perinteisen mallinen, ei oo näitä uusia silikoniharjoja ja tässä tapauksessa se oli musta vaan erinomanen juttu :-) voisin tehä jonkun ripsaripostin jossain kohtaa kun multa aina kysellään näitä haha.

      Poista