perjantai 9. toukokuuta 2014

et enää kerro tähdistä jos tähtiä ei näy

Välillä on tosi raskasta olla reipas ihminen. Aina vetää se hymy korviin vaikka kuinka sattuis tai turhauttais. Haavoittuvaisuutta on niin vaikee näyttää jollekin toiselle. Mä oon väsyny. Väsyny monella tapaa. Tää elämä on ollu tosi uuvuttavaa viime aikoina. Mutta huomenna on paremmin - siihen pitää jaksaa uskoa. 

Onhan mulla duuni ja vapaus mennä ostaan kerroshampurilainen jos ja kun siltä tuntuu. Huomenna työputken klousaus ja toivottavasti parempi keli ja mieli. Ottakaas siitä vähän ponitytön poseerausta :-)


Tälleen offtopicisti loppuun haluan peukuttaa Minttu Mustakalliota Klikkaa Muassa, ihan huikee muija! 

8 kommenttia:

 1. Onko ikävä blondeja? Miten ihmiset suhtautuu sun pinkkeihin kutreihi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon yllättävän rakastunu näihin! pelkäsin että jossain kohtaa tulee kriisi tukan ja pukeutumisen suhteen, mutta tää on yllättävän helppo stailata mihin tyyliin tahansa. blondit saan joskus takasin ja kesän aikana varmaan aletaankin siihen projektiin, mutta vielä ei oo suunnitelmissa koska tää poniletti on paras! ja muu jengi on suhtautunu yllättävän hyvin, kadulla tuntemattomatkin tulee kehumaan :-D tottakai jotain uskottavuusongelmaa voi välillä tulla mutta niistä selvitään haha

   Poista
 2. Niin totta, Klikkaa mua on kyllä ihan paras sarja! :D Ja hei hienoja kuvia, varsinkin toi eka. Kyllä niitä parempiakin päiviä vielä tulee huonompien jälkeen, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana sinä kuka oletkaan! mahtava saada palautetta kuvista, kun niitä blogia varten kuitenkin aina räpsitään :-) eiköhän se kesä ala paisteleen risukasaankin !

   Poista
 3. Mä luulen, että harvan elämä on aina onnellista ja yhtä juhlaa. Joskus vaan tuntuu, että omalle kohdalle osuu kaikki paha vaan. Pitää vaan ajatella niitä hyviä asioita, mitä on, koska niitä on loppujen lopuksi aika paljon. :) Tää on kyllä yks syy miksi jaksaa lukea tätä sunkin blogia, kun kerrot ne ikävätkin asiat. Tosi moni blogi on täynnä vaan uusia hienoja vaatteita, sisustusjuttuja ja muuta yltäkylläsyyttä..Tietysti osa tietoisesti pitää blogin tason vaan pinnallisena. Mutta kyllä semmonen vaan eniten kiinnostaa, mikä on tavallista, oikeaa elämää. :) Peukut kanssa muuten Mustakalliolle ja koko sarjalle. Ihan loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot kyllä oikeessa, harvan elämä on sitä pelkkää timanttia aamusta iltaan. ja ihmisten elämissä on eri vaihteet. joillan tosin on kovempi elämä ainakin imo, mutta se vaan kasvattaa enkä esim. itse oo katkera vaikeesta lapsuudesta tai muista raskaista jutuista, koska tiedän että kaikesta voi selvitä. joskus vaan helpottaa ilmasta se paha mieli. vaikka sen tosi harvoin täälä teen, niin oon yrittäny just etten aina kirjottas jeejee-juttuja jos ei tunnu siltä.

   ja kiitos näteistä sanoista! kiva kuulla et mun blogi kiinnostaa :-) oon itse pannu merkille saman ja aikoinu kirjottaa siitä postauksen, meinaan nykypäivän kilpavarustelluista blogeista, jotka mulle ei ainakaan anna mitään. kuka tahansa jolla on fyrkkaa voi ostella luiska laukkuja ja kuvata niitä aamuauringossa kun ei tartte käyä duunissa, mutta mielenkiintonen sisällöntuotto on ihan asia erikseen :-) halit sinne!

   Poista
 4. Määkin rakastan sitä Minttua! Ja huikeet noi sun hiukset! Ihanat pinksut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. whuuu kiitsa! minttu on niin söpö ja nolo samaan aikaan <3

   Poista