perjantai 13. kesäkuuta 2014

IT'S RAINING MEN

Hola! Hitsit eilen oli huikee päivä. Heräsin surullisena ja pettyneenä ihan jäätävään kusikeliin, mutta keksittiin onneks grillailun tilalle nopeeta uudet pläänit. Iltapäivällä kutsuin Iiron, Ilvosen, Jaakon, amerikanJaakon, Masan ja Isben meitsin lukaaliin ruualle ja hengailulle. Tarjolla oli intialaistyyppistä kanakastiketta, riisiä, patonkia, mutakakkua, jätskiä, kahvia ja mitä kaikkee. Seura oli mitä parasta eikä siinä naurunremakoiden keskellä paljon kerinny kuvaileen. Sain kukkia ja viiniä hihii! 


Ikävämpi uutinen on se, että mun polvi on entistä huonommassa kunnossa. Se meni eilen pahasti paikaltaan, enkä ois varmaan päässy ylös saati saanu naksautettua sitä kohilleen ilman Jaakon jeesiä. Kroppa menee tollasesta kivun määrästä toimintakyvyttömäks paniikin takia. On tosi tuskasta olla liikuntarajotteinen. Se ottaa mua päähän niin paljon joka päivä, etten osaa ees kertoa.


Ilosempiin aiheisiin - meinaan Spiritissä oli -80% alet! Kuinka awesome?! Nää pikku maiharit pääsi uuteen rakastavaan kotiin, jaiks.


Oon ettiny jo kauan tollasia isoja ghettokultakorviksia tekstillä ja today I found them! Kuinka söpöjä noi eläinsormukset on :-)


Oon luvannu esitellä teille ostoksia, joten nyt tulee täydeltä laidalta haha. Toi jättimäinen jäätelöcupcakewhatever on huikee alelöytö, jokainen tyttö tarvitsee pinkin pikarin ja toi maailman suloisin pupu silikonikorvilla on Josefiina - tunnetaan myös matkakaiuttimena ;-) Huomenna on Jessen ja Sallan tuparit ja sinne pitäs nyt askarrella vähän korttia ja pistää lahjusta pakettiin.

Huhu mikä viikko takana. Paljon duunia ( big money ) ja meisinkiä ja loppuviikko menee samoissa merkeissä. Kun selviin huomisesta niin ois vielä sunnuntain rippijuhlat. Sit voin integroitua sohvan kanssa kahdeksi kokonaiseksi päiväksi. Ni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti