tiistai 10. kesäkuuta 2014

the world's problem, go away. it's about summer. it's about summer.

Mjau-uu. Vähän tuskanen duuniviikko tässä eessä. Mut onneks torstai on vapaa ja sillon kerätään ykkösjengi kasaan ja lähetään koko lössillä grillaan, can't wait! Fingers crossed ettei sada ja salamoi tai alan itkeen.


Tässä vähän viime päivien kuvia ja juttuja. Ihana Ilvonen kävi jädellä yks ilta, hengailtiin ykkösmuksun Lunulin kanssa leikkipuistossa ( onneks olin yhtä intsinä kun se ), käytiin Idan kanssa Tuomisella kaffella ja oon nauttinu kesästä ja yrittäny olla näkemättä painajaisia surkeella menestyksellä. 


Viime lauantaina kaivoin supernaiseni esiin ja puunasin partsini, istutin kukkia, siivosin kämpän ja pyykkäsin vaatekaupan verran riepuja, go Hande. Rakastan siistiä kotia.


Totuttelen tässä tähän uuteen masiinaani ja totesin että Lidelin pakasteminikevätkääryleet oli aikas nameja!


Graffitilakka näyttää freesiltä ja ajankohtaselta nuden pohjalakan päällä :-) Tosin noi käpälät on tossa jo vähän duunissa kärsineet. Ja onko maailman hienoin miniclutch? Niin mua!


Tänään sain komeeta aamiaisseuraa ja kyydin duuniin - en valita. Katoin äsken MagicMiken ja vielä ois Stallonen Cobra jälellä, tikkuja silmiin. Pss toi otsikon lyriikka on parhaasta kesäbiisistä, kuunnelkaa se :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti