perjantai 20. kesäkuuta 2014

zzz

Moimoimoi. Välillä oikeesti uskon että oon joku supersankarin sukulainen tai jotain. Tänään taas paahdettu sellasella teholla että huhu. Joo, pitäs ehkä oikeesti levätä tänä jussina et vois lopettaa nää väsymyskitinäkiirepostaukset, haha.

Mutta kampaajalla käyty, duuni hoidettu ( jeeeeeeee miniloma siitä mestasta ) ja pakkaus on raivokkaasti käynnissä. Joku vuoden valopää oli eilen survonu pyykkituvassa meitsin märät pyykit muovipussiin, niin kiva tuuletella ja haistella niitä täällä :-D Välillä mietin mistä näitä neropatteja sikiää. 

Enää ois tiskaus, suihkuttelu, itseruskettavat ( onneks juhlin eilen Suomen kesää solkkuilemalla ), kynnet, loppupakkaus ja NUKKUMINEN. Mutta pakko saada tää elumeeni päänahasta ennen virallisia jussikuvia!


Skumpasta ruusuihin ja polvisukkiin kaikki mitä ihminen tarvitsee. Miks neonvärit ei koskaan tallennu kameraan kunnolla?


Tämä ihana leidi nimeltä Isabella on levittäny sulkansa Manseen koko kesän ajaksi, en voi ees kertoo kuinka huippua se on!


Vähän maksia siitäniin. Sanoin Jaakolle yks päivä että just hyvä kun tullu joku järkevämpi ja peittävämpi muoti kun esim ne viimekesän pyllynposkisortsit, niin tää vastaa "joo mut Hanna kyllä noistakin muodot näkyy läpi". En paljoo revenny :--------D Miehet. Kiitän ja kuittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti