keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

seven women and one man.

Kesän paras reissu tehty. Tuli itellekin niin ilonen olo kun selasin näitä kuvia. Otettiin Jaken kanssa Saabi alle ja lähettiin trippaileen lakeuksille. Mulla on ollu niin ikävä mun perhettä ja muutenkin oon aina halunnu esitellä meiän megatalon ja pihan ja kaikki tolle mörököllille. 

Lämpötilat oli lähempänä neljääkymppiä ja päivät täynnä naurua, pelejä, tapahtumaa ja yhdessäoloa. Kauheesti enempää ei voi pyytää. Muistin taas millasta on olla onnellinen. Rakastan mun perhettä Käytiin Pietarsaaressa Jaakonpäivillä, jossa oli muunmuassa pihapenkkikisat, awesome meininki! Jaakonpäivät on iso häppeninki ja siellä on mm. isoja ilmaiskeikkoja, taiteilijoita, toreja, kojuja, pelejä ja benjihyppyä.Lapsi on terve kun se leikkii. Piste.

Mami laitto aina pöydän koreeks, se mustikkapiirakka omnom. Mut siis tää on aamupala haha.Ukkonen iski meiän kämppään. Voin kertoo että oli aika rusahdukset!


Kyseinen maanmainio burgerimesta ansaitsee ihan oman postauksensa, joten siitä lisää later.


Kokkolassa oli sen verta hiljasta, että oli aikaa fitnesstyttöposeerauksille :-D
Meiän mansikkamaata sun muuta landeilua. Niin söpöä.


Jaken uimasortsit sai paljon huomiota naamakirjassa ja naurettiinkin, että se käy ihan suomenruottalaisesta tässä kuvassa, haha ihana mies.


Siinä sankariklaani, toiset ilosina ( mikä tota mun ryhtiä vaivaa ) ja toiset vähän vähemmän, paras poppoo silti!


Fäboda on upee paikka. Meri. Käykää jos joskus eksytte rannikolle.Tätä ei tapahdu vain elokuvissa, in ya face Dirty Dancing! Mun upee voimistelijasisko ja maailman vahvin Jaakob vähän temppuilee. Awesome huh?

Nyt tää viimeistä päivää oleva poni lähtee kampaajalle, blondeilla on parempi olla sitten hauskempaa. Ja jee edellisen postin kommenteille, pistäkääs paremmaks taas ;-) Puss.

10 kommenttia:

 1. On kyllä niin upeeta sun huudeilla, että huh! Kateeks vähän käy :D Tykkään muutenkin rantakaupungeista Pohjanmaan suunnalla ja ikävä iskee sinne,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootko käyny sielläpäin, jos niin missä? :-)

   Poista
  2. Noh, mä olen syntysin Pohjanmaalta, Ylistarosta. Oulusta alaspäin koko rannikko koluttu miljoona kertaa :) Kesälomareissuilla Mikon kanssa kierretty vaikka mitä. 2010 kierrettiin tarkemmin toi Kokkola- Pietarsaari- Vaasa- Malax- Korsnäs- Närpes- Kaskis- Kristiinankaupunki ynnämuut.

   Poista
  3. wou nastaa! roadtripit on just parhautta :-)

   Poista
 2. Onpas kivan näkösiä kuvia ja ilonen ja onnellinen tunnelma kyllä välittyy :) Tykkäsin kyl paljon, kun tässä postauksessa oli paljon kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee ihana sinä, mää tuun iloseks tämmösistä kommenteista! more to come

   Poista
 3. Kuinka kaunista sun kotipaikkakunnalla! On ollut kiva löytää sun blogi. Tätä on mukava lueskella! T. Ala-asteen Reetta S. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wipii kivaa että luet ja vielä kivampia tämmöset kommentit, kiitos <3

   Poista
 4. Whii, kuinka hyvä fiilis välittyy noista kuvista! :) Oon ilonen, kun ilmeisesti ootte palannu yhteen kultas kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa et saa hyvää tunnelmaa jaettua! haha joo se on meitsin mr big :-)

   Poista