torstai 20. marraskuuta 2014

everyday randoms


Voin sanoo et olin semionnellista tyttöä ton reissun jälkeen! Niin mun näkönen mallisto että itken verta vieläkin kun en oo nyt rahoissa. Siis ne takit, to die for.*rumpujen pärinää* Ihanat naiset toi mulle ikioman takkasetin jaiks :-)Kasvatan aina kynsiä ja askartelen ihan hulluna, kunnes en kestä ja leikkaan takas lyhyet haha.


Croissut on mun herkkua mmmm.


Siinä pikku minä valmiina rientämään taas, laters!

9 kommenttia:

 1. Nää on näitä maailman fiksuimpia ja tärkeimpiä kysymyksiä, mutta kuvasta kun tuli mieleen... mitä juustoa sulla croisanteissa on? :D Ja jatkokysymys: millasta juustoa suosit/ onks sulla jotain ehdottomia lemppareita? (pikkasen kuulostaa kysymyspostaukseen liittyvältä kymysykseltä, mutkuemmäävoimitää :)) Terveisin, ehkä tääkin on everyday random :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just ihana! mä todellakin tykkään justosta. en syö oikeestaan mitään leikkeleitä ( ei vaan tuu ostettua , mut juustoa pitää aina olla. croissuissa oli laitti goudaa ja gouda on ehdottomia lemppareita muutenkin. tykkään lidelin tilsiteristä, siinä on sopivasti makua ja rakennetta. kaikista lempparein juusto on valkohomjuusto *kuolaa* mites siellä? onko samoja feivoritteja :-)

   Poista
 2. Ko. Tilsiteriäen ole testannu, mutta kyllä se Gouda on kova sana. Ja Maasdaamer. Aura. Valkohomejuusto on muuten parasta paprikanmakusten Tuc-keksien päällä :D Ja Koskenlaskijaa ilman mä en oikeen voi kokata mitään oikeeta ruokaa :) Mutta joo, pääasiassa kaapissa on aina Koskenlaskijan ja Auran lisäksi ihan jotain perusjuustoa (kermajuustoa tai edamia), koska mä syön juustoa ihan pelkältään paljon ja toi toinen taas vetää niin paljon leipää, että sitä kuluu kepeesti kilo viikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite en oo oikee koskaan päässy noihin suolakeksihommiin mukaan mut kaveri teki yks päivä just tuceja valkohomejuustolla ja hillolla oli meinaan aika awesome :-) mihkä safkaan esim koskenlaskijaa?

   Poista
  2. Mä taas en välitä makeasta yhdistettynä suolaseen (ei mene edes pizzassa ananas/ persikka). Koskenlaskijahan siis menee ihan mihin tahansa. Kaikki kastikkeet, pastaruuat ja laatikot ainakin.Myös esim. liha- tai karjalanpiirakan kaveriksi. Ja makkarakeitto niin, että sen liemen sekaan työntää paketillisen Koskenlaskijaa :)

   Poista
  3. just paras makee ja suolanen haha! pitää tesmaa tota koskenlaskijajudua joskus, kuulostaa meinaan jeesiltä. mozzarellaraaste on kyllä kans sellanen mainitsemisen arvonen tapaus :-)

   Poista
  4. Suosittelen:) Esim. Auraa rakastan kans, mutta se vaan ei passaa läheskään niin hyvin eri safkoihin kuin Koskenlaskija. Mulla mozzarellaraaste vaihtuis kyllä emmentalraasteeseen :)

   Poista
 3. Voi ihana kuppi! Haluais itelle tallaista :-) Mist ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah vähän hyvä toi on joku ikivanha tyyliin tokmannista :-D kiitsa!

   Poista