keskiviikko 5. marraskuuta 2014

strawberry blonde

Juhuu moimoimoi! Jos pitäs nähdä jotain positiivista tässä työttömyydessä, niin ainakin mulla on kerrankin aikaa panostaa blogiin, haha. Aikaa ei oo kyllä tuntunu olevan enemmän pakkolomasta huolimatta, mutta ihana että on ihmisiä ja meisinkiä ympärillä.

Ette kai oo missannu että meitsillä on nykyjään instagram?!!! Niimpä siis mitä. Entinen ig-vihaaja down. Eivais, teen sitä yhtä letkeellä otteella kun blogiakin, en yritä esittää sielä mitään eliittikakaraa, vaan perusmeisingillä mennään. Eli hannakristina_ ------> heti kaikki sinne seuraan :-)

Kuvien kanssa enemmän kuulumisia later, mutta nyt tiskiin uudet hiuskuvat, wohoo! Mansikkablondi, me likey. Tätä ei ollu Suomessa sillon aikoja sitten kun tällasen tukan halusin ja nyt kun en saanu platinaa takasin ( vanha elumeeni puskee läpi ), niin otin ja löysin täydellisen välisävyn. Mitä tykkäätte? Puspuspus ♥♥♥
Ps. Koska aurinko on niin kiva ei ees haittaa että oon taas tollanen viirusilmä!

4 kommenttia:

 1. aivan huikee tukka! :)

  -tiia

  VastaaPoista
 2. Saisko jotai pidempiä tekstipostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kattoo kun saan sellasen fiiliksen että haluan kirjotella tänne jotain diipimpää taas, eiköhän niitä oo tulossa ennemmän kun ennen! :-)

   Poista