torstai 13. marraskuuta 2014

welcome to my crib

Mjaumjau  Pieniä valoprobleemia ja teknisiä ongelmia myöhemmin kämppäpostaus on vihdoin täällä. Wuhuu let's go, tervetuloa Mansen viileimpään luukkuun!

Eteinen


Eli tää talo on tosiaan Tampereen vanhimpia rakennuksia, jolle haetaan suojelukohdestatusta. Mestat vähän rempaallaan, mutta I don't mind. Tää muistuttaa mua kotikodista ja tän sijainti on niin killeri etten voi edes kertoa sitä hahah. En halua mitään kriippareita oven taakse sori!
Vessa


Tosi vaikee kuvata, kun tänne ei saa luonnollista valoa mistään. Sisävessa on siis rakennettu jälkikäteen, joten lavuaaria sun muita herkkuja ei löydy .


Sopivan pölynen lista tällaseen esittelyyn hahahahaha. Ottakaa huomioon että tää on vähän ahdas, seisoin pytyllä näitä kuvia ottaessani. Kaveri naureskeli et tää on ihan ku baarien vessat kun seiniinkin saa piirellä.


Keittiö
Jääkaappihuumoria.


Aikuisuusmomentteja part sata. Jatkojohtojen ei tartte olla mitään rumia Tokmannin valkosia möhkäleitä vaan ne voi olla karkin värisiä ja kangaspäällysteisiä hihi!


Suihku


Tästä kaasukammiosta on aivan mahdotonta saada hyvää kuvaa, mutta ainakin toi suihkuverho on söpö.

Olohuone ja parvi


Huonekorkeus joku reippaat kolme metriä. Parvi on teetetty kämppään ennenkun muutin tänne. Kaikki huonekalut oon hommannu kierrätettynä ( aikuisuuspisteitä dingding! ) tai sitten ne on mun vanhoja edellisistä luukuista. Tori.fi on kaveri. Ainoona poikkeuksena kosmetiikkahylly. 


Kuvaseinä on ihan vaiheessa, mutta jatkan sitä inspiksen iskiessä, joten en viitsiny odoteluttaa teitä sen suhteen.


Vankilalakanat ja maailman paras parvi 


Tää olkkari on ilmanmuuta meitsin lemppari ja myös eniten valmis. Toi kaappi oli ihan jäätävä löytö. Siis toi maksaa uutena joku viis ja puolsataa ja mä maksoin tosta kakskymppiä. Okei, ton kokoominen oli ihan sairasta, mutta kahenkytäviiden vuoden takuu Ikean kaapilla, eli osia saa sata vuotta eteenpäinkin, esim hyllyjä, koukkuja ja tankoja. Paras monsterikaappi ikinä!


Vihdoin meitsin sähköpienokin pääsi käyttöön ja tää matto makso maltaita, mutta on joka sentin väärti, absolutely fab! Baarijakkara otti vähän hittiä muutossa ja pojat oikeutti sen sillä, että nyt sekin on kuulema vintagee ja sopii mun luukkuun. Anteeks?! Voitte kuvitella kuinka tyytyväinen olin.
Täällä on käyny ihan tolkuttomasti jengiä visitoimassa ja palaute on ollu kohtuullisen hurmioitunutta - mutta mikä on teidän tuomio? Tell me!

4 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs koti �� taidat olla aikamoinen pirtti hirmu ? ��

  VastaaPoista
 2. jei kiitsa! hahah mikä tää viimenen oli 😂😂😂

  VastaaPoista
 3. Hahah pirttihirmu! :D Mutta pisteet kans uudelle kodille. :) Nykyään kaikilla pitää olla kämppä suoraan kotivinkin lehdestä, joten tää on kyllä kivaa vaihtelua! Toi parvi lisää tilaa kans kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu muhun ei iske sellanen vaalee skandinaavinen pelkistetty tyyli, musta se on vaan synonyymi tylsälle ja kylmälle haha. kukin tyylillään ja toi parvi on mm paras!

   Poista