maanantai 1. joulukuuta 2014

cosmetics

Holahola! Ihanaa uutta viikkoa kaikille :-) Meikkis on edelleen Hämptonissa, mutta koska jätin koneen himaan niin ajastin tän postin teille. Esittelin ennen ihan hirveesti mun ostoksia täällä blogin puolella ja huomasin etten oo liian pitkään aikaan enää harrastanu sitä. Mutta siihen saadaan muutos mm nyt, haha.

Pistän tähän jotain mun lempparituotteita, onko meillä samoja?


Tää Lumenen asetoniton kynsilakanpoistoaine on ihan hitti! Vajaan kympin puteli pelastaa siltä ainaselta vanuhinkkaamisrumbalta ja se on niin tiivis, että heitän sen monesti käsilaukkuun jos en oo kerenny aamulla vaikka siistiin kynsiäni. Eli sä vaan tunget sormen tollaseen kuolleen kalan tuntuseen superloniin ja se puhdistaa kynnen :-D

Glitterilakkoihin se ei toiminut, se oli vähän pettymys buuh. Mutta vaikka tämä ei ole maksettu postaus niin suosittelen isolla ässällä enivei!


Kotimaisuus, hurraahuuto sille! Nää Lumenen ministylerit on ihan päälliköitä. Hyvä pigmentti, sopivan kokonen puteli ettei kerkee kuivuun ( ennenkun oot jo kyllästyny sävyyn ), edullisia ja helposti lakattavia. 


Nyt sit huomio. Tää on etsintäkuulutus! Meikkiksen lempparimeikkivoide vedettiin tuotannosta jo aikaa sitten, mutta jossain landella tätä myytiin viel puolisen vuotta sitten. Jos joku löytää tätä ihan mistäpäin Suomee tahansa, laittakaa koodia. Maksan postarit, vinkkipalkkioo, mitä vaan. Almost ;-)


Näiden IsaDoran huulikynien ansiosta oon lopettanu punien käytön kokonaan, pysyvyys ja värit täys kymppi. 


Ois kyl pari sanaa sanottavana noista mousseväreistä hehe, mutta aika loppuu! Mutta siis, kuvissa meikän nykynen mansikkablondi väri. Surkee pysyvyys, mutta ah miten nami sävy.

Ja eikun kommenttiboksi laulaan wohoo!

4 kommenttia:

  1. Kuinka usein värjäät hiuksia? �� Ihania sävyjä noissa kynsilakoissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulla on selkeesti hyvä maku ;-) no riippuu kauheesti minkä väriset ne on! mutta pyrin siihen että mun letti on aina kuosissa, jos värjäilee niin ei saa mun mielestä päästää kulahtaan haha. kampaamovärit kestää kauemmin, mutta nyt tää on ihan markettivärillä niin kerran kuukauteen saa melki laittaa :-O en ees tiedä mikä on normi tahti?

      Poista