keskiviikko 17. joulukuuta 2014

no ne linnan juhlat

Tyylikkäästi myöhässä. Tyrsk. No aattelin pienen koosteen tehdä kun lupasinkin! Sale oli tehny hyvää duunia ja kerrankin kutsulistalla on ihmisiä, jotka jotain sen eteen on tehnytkin. Kun vertaa esim Tarden kausiin kun puolet paikallaolijoista oli sen jotain Setan frendejä haha. No se siitä ja suoraan tärkeimpään eli kolttuihin.

Päällimmäisenä fiiliksenä jäi pettymys. Oltiin povattu ennätysvuotta pukujen rohkeuden ja värien ja kansainvälisyyden suhteen. Joopajoo. Suurin osa sitä samaa suomalaista taftihirvitystä ja turvallisia valintoja. Jos unohdetaan hetkeksi että tää mimmi on aika torvi kansanedustajaksi ( mun mielipide, muut saatte rauhassa tykkäillä ) niin pukeutumisen Pelkonen osaa. Upean värinen kolttu, hauska letti ja makeet korut. Ei mikään napakymppi meikälle mutta lähelle menee.Sitten ne lätkävaimot. Ensinnäkin hurraa Selänteelle, huikee kaveri! Molemmat vaimokkeet häikäiseviä kaunottaria, mutta noi puvut nyt on niin lame kun olla ja saattaa. Sirpalla tollanen milleniumin luistelupukukimallehirvitys ja toi Hannan puku no ööh..mitä siitä voi sanoa? No istuuhan se tietty hyvin. Mutta että linnan kuningattareksi tollasella hautajaismekolla niin hohhoijaa. 


En oo mikään tänkään muigelin suurin fani, mutta kerrankin joku joka aidosti seuraa muotia ja uskaltaa vähän räväyttää. Pisteet upeesta puvusta ja kansainvälisestä luukista kokonaisuudessaan.


Olkoonkin, että Elomaa on vähän tollanen white trash-kuningatar, niin vaikka tää hörselö on koristanu kaikkia floppilistoja niin mä oon vähän eri mieltä. Kun tää happeninki kerran televisioidaan, niin kyllä sitä vähän viihdettä pitää ihmisille tarjota. Toi yläosa ei istu, mutta alaosan pukisin ite koska vaan. Ponimekot for the win!


Päivi on kyllä tyylikäs nainen. Ei mitään yli- eikä alilyöntejä. Vaalee pitsi ja veistoksellisuus on kuumimpia trendejä ja vanhemmalle naiselle sopii pidemmät hihat. Niin paljon nätimpää kun se allien heiluttelu kättelyssä.


Satu on tyylikäs vuodesta toiseen, tosin tää kapselipuku oli mun mielestä vähän pliisu kaiken haipin jälkeen. Mutta toi musta liepake oli ihana!En ees muista nähneeni tätä mekkoa telsussa ( tosin tän vuoden kuvaaja oli kyllä niin amatööri ettei oo aikoihin nähty, kuvas Haukion kättä tai Salen otsaryppyjä koko illan ), mutta aivan ihastuttava, käyttäisin!


Sitten löytyy aina näitä niinniin suuria persoonallisuuksia, ettei hyvälle maulle oikeen saa sijaa. Irma ja Veltto oivia esimerkkejä tällasista. Ei oikeen tiedä itkiskö vai nauraisko. 

Ehkä mun odotukset oli liian korkeella, ehkä ei. Jotenkin tosi lattee fiilis vaan jäi, eikä ollu yhtään sellasta aivan täydellistä kokonaisuutta, sellasta wau-efektiä. Se vähän harmittelee.

Taino, olihan yks. Tää hymypoika on kyllä ihan omaa luokkaansa. 


Niin ja tossa takanahan näkyykin toi residentin vaimoke, mutta Haukion tyyli on kyllä niin haukotuttavan boring, että vaikee siitä mitään kommentteja riipiä. Ihan nätti, mutta auttamattoman tylsä ja arvotukseton.

Oliko samoja vai erejä mielipiteitä? Kuka oli teiän feivoritti? :-) 

Psss. Kuvat on lainailtu iltsarista.

2 kommenttia:

 1. Jaana Pelkosella vaan on pettämätön tyylitaju. Mä vaan olen sitä mieltä.... Ja oliko toi Ilen muikki toi keltapukunen.... upea puku! Noi kaks oli mun ehdottomIa lemppareita! Ja voi kuinka Kaikkoset sopii yhteen niin hyvin! Ja Sadulla on yleensä aina upeita kolttuja! Ite en kans kyllä ymmärrä tota Hanna Koivun valintaa "kuningattareksi", mutta onhan noi Koivut kuitenkin upea pari. (Ja jep, olen TPS-fani, eli sitä kautta multa Sakulle (ja Hannalla)
  lisäpojoja...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mitään tepsi-pojoja haha! toi keltanenhan on nähty mm alicia keysillä ja vaikka kellä! kaikkoset on aika liikkiksiä :-) oli kyllä hauska rustaa tätä, sellasta old school bloggailua.

   Poista