keskiviikko 10. joulukuuta 2014

that brunch thing

Eilen oli taas meitsin ja Jossun brunssin aika, kuinkas muutenkaan. Ihania tämmöset syöpöttelyrojektit haha. Iltapäivällä mentiin kattoon se Salis kauhuleffa :-D 


Pyydän tässä nyt julkisesti anteeksi sitä kikatteluani siellä, mutta vakuutan että yritin pidätellä mun naurunpyrskähdyksiä. Se ei vaan onnistunu. Kun Janne kutsuu ihmisiä autistisiksi möykyiksi ja Kari tulee liimaletillään verkkareissa jauhaan niitä junttiheittojaan niin eihän siinä ihminen hyvänen aika pysty pitään pokkaa. Eikä varsinkaan kun leffa on luokiteltu kauhuksi. Mutta meillä oli ihan luokattoman hauskaa, joten sen varjolla kyllä suosittelen!


Tein vielä iltasella jäätävät löydöt XXL:stä morjes. Ootteks käyny katsastaan kyseisen puljun? 

Hahah nyt tää muurari tuli korjaan mun takkaa ja täällä me vaan keskustellaan Linnan juhlista. Haluaisitteko että teen jonkun pukuresumen? :-) Iltapäivällä olis ohjelmassa reenailua Marian kanssa jee! Mulla on lisätty reenikerta nyt viikkoon niin saa ahkeroida koko rahan edestä. Reipasta keksiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Anna ihmeessä tulla pukukommentit!

  Tota noin hei... millä ihmeen ilveellä saat mozzarellatikut paistettua noin kasassa olevina?! Kaikkeni yrittänyt, ja joka kerta ne juustot on pitkin peltiä ja vieressä pelkät tyhjät kuoret... (rasvakeitintä ei ole, sitä en siis ole kokeillut - sillä tietty pysyis kasassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah en kestä että kysyt tota! en tiedä montako kertaa oon levannu noi tikut uuniin :-D ainoo keino jonka oon havainnu hyväks ( lue onnistunu kaks kertaa ) on uunin vieressä bostailu jatkuvasti! ja ihana sinä yritän kyllä saada sellasen aikaseks. on vaan ollu vähän vastoinkäymisiä tässä enkä oo yhtään jaksanu panostaa taas täällä..

   Poista
 2. Onko se siis siitä kiinni, että pitäis ottaa pois uunista aiemmin? Hmh. Jahei, ei sulle enää mitään vastoinkäymisiä, höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tää vuosi on kyl sellanen että ois voinu painaa vaan deletee mun elämänhistoriassa :-D juu ne pitää ottaa yleensä aiemmin kun mitä pakkauksessa lukee!

   Poista