maanantai 26. tammikuuta 2015

90's bitch

Grau mjau pur. Moi. Mun aivot on sulanu tästä viime aikojen stressistä ja kiireestä, puhumattakaan paluusta vaipparoskisten ja puhallettavien kylpytukien pariin. Mutta silti - man it feels good olla duunissa! Jos joku ei oo ihan kartalla näistä mun pimeistä duunikuvioista, niin tiedonantona sen verran, että oon nyt kilpailijalla töissä. Ehkä se kertoo jotain siitä, miten asioita hoidettiin edellisessä ketjussa. 

Takana on polttaria, synttäriä ja ties mitä kekkeriä. Selkä alkaa oleen paranemaan päin ja huomenna odottaakin kunnon kyykkyreeni. Pitäs varmaan päivitellä teille muutenkin vähän reenikuulumisia, löytyykö kiinnostusta? Kaikki upeet saliselvarit löytyy instasta kyllä haha.

En yhtään diggaillu näitä kuvia, mutta tartteeko sitä aina niin mannekiinina olla. Nenäkoru ja ruman väristä huulipunaa, Addun verkkarotsi ja tennarit. Aika ysäriä.  


Ihanan epäsikiön värinen letti. Kiitos Elumen, kiitos.nahkatakki - lindex / verkkarotsi - adidas second hand / paita, nenäkoru - ginatricot / leggarit - cubus / kengät - h&m ( kiitsa systeri! ) 

Anteeks kusibloggerin puolesta että näitä kuvia ei saa enää järkevän kokoseks. Onneks mulla on sen verran helmi hedari päällä, etten jaksa alkaa säätään yhtään enempää. Laters!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti