torstai 5. maaliskuuta 2015

black is black

Mjau. Huhu, aika haipakkaa menny viime päivät. Tuntuu että on ihan miljoona rautaa tulessa ja odotan mun saikkua enemmän kun mitään. No en odota, mutta sitä lepoa. Meitsi kipuaa siis veitsen alle jälleen huomenna ja sen jälkeen alkaa kierukaton elämä. Lukuisat korjaukset ei auttanu, niin aletaan poistaan tavaraa sieltä polvesta sitten. 

On sanomattakin selvää että oon ihan hajalla koko tilanteesta. On aika hanurista olla juoksukyvytön kakskymppisenä lekurien välinpitämättömyyden takia. Varsinkin ihmiselle, joka on reenannu koko ikänsä ja jolle se juokseminen ja pomppiminen on elinehto.

Mutta eipäs synkistellä! Meitsi otti eilen satkun maasta! Kyllä! Tuli huutomerkkejä ja sais tulla lisääkin haha. Mun porukat on niin neroja, että nehän vastas tähän ilouutiseen "vie poliisille". Sainpas mäkin tuntee itteni fiksuksi. Kerrankos sitä. Eli ihan maastavedossa saatiin se satanen rikki. Olo oli euforinen puolitoista päivää tämän ansiosta :-) Ihana huomata, että kehitystä saadaan, vaikka takapakkia tuntuu aina tulevan. Seiskaviis kyykättiin tän puujalan kanssa, että meikätyttö on aika hymyä kyllä. Voimailu on tullu jäädäkseen. Jes sille! Ja jes Jaakolle, joka tuli karjuun mulle niin, että koko Easyfitti hiljeni. Hahhahahaha se jos mikä oli eeppistä.


Tänään oon tehny tuotekuvausta duunissa, hiukan hauskaa hommaa. Ja käyny elämäni viimosella lenkillä. Solkkuillu ja vaalentanu tätä piss..auringonkeltaisen sävyä reuhkastani. Nyt on kämppä siisti, pyykit narulla ( ketä mä huijaan, koneessa hengailee ) ja takka lämmin. Pitää vissiin kivuta tonne parvelle nunutteleen.


Nää kuvat nyt ei ollu mitään maailman onnistuneimpia, mutta ehkä se ei haittaa. Noi pöksyt on meinaan ihan päälliköt. Tälläsen mega-ahterin omaava naishenkilö kiittää, kun mahtuu aamulla kivuttomasti "farkkuihin". 


Lukeeks näitä mun juttuja kukaan? :-D Pus eniveis!

6 kommenttia:

  1. Täällä ollaan! Onnea satasesta!;)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin kuulolla! �� Kaikkea hyvää sulle, leikkaukseen ja ihan kaikkeen. Toivotaan parasta! <3

    VastaaPoista
  3. jee parhaat te! piristitte tätä mun saikkuilua :-) pus

    VastaaPoista