tiistai 10. maaliskuuta 2015

london calling

Mistä tietää että kevät on tulossa? Siitä että sun ikkunassa pörrää sekopäinen kärpänen. 

Tai vaikka siitä että meitsi ottaa pikku reissundeeruksen - *rumpujen pärinää*  - ens kuussa LONDONIIN! Voi veljet, tulee meinaan hupasa reissu. Matkaan lähtee meitsin ykköskuoma Isabella, joten voin sanoa jo nyt että eeppinen matka luvassa. 


En muista millon oon ollu viimeks näin innoissani mistään! Siis huhu sitä sydämen tykytystä kun varailin meille lentoja, busseja ja hotlan. En oo ikinä ennen yksin näitä hoitanu, enkä vois olla ylpeempi itestäni. Hoidin kaiken päivässä! Nyt siellä joku pallontallaaja pyörittelee naamaansa että jes, ompa ihmeellistä. Mutta tällaselle rähmäkäpälälle se on. Lähetään siis mun syndejä vietteleen, shoppaileen ja ottaan vähän lomaa tästä Suomen loskasta. 


Kävin jo hakeen meille kunnon käsimatkatavaralaukkuset jaiks!


Mä en tiedä mikä tarve mulla on aina kuvata näitä iänikusia aamupalakuvia haha.


Mitäs muuta. Mähän oon saikulla huomiseen. Torstaina työ kutsuu. Ulinaa. No ei, tässä just yks päivä väänsin verkkokauppaduuneja ihan ilo silmässä. Arelle peukkua.


Tässä meille kaikille yks hyvä muistilause elämään. Haha. Ostin ton Kokkolan Henkasta kun se suorastaan puhu mulle :-) Kaksinaismoralismi. Because I'm a woman.


Käytiin naistenpäivänä vähän syöpöttelemässä Marian kanssa ja sitten kävin lunastamassa Stokalta kauan himoitsemani arskat. Teen niistä ihka oman postauksen sitten. 

Tulossa myös yhestä Mansen uuttusraflasta vähän kuvia ja tuntemuksia jahka tässä keritään :-) Nyt meen leipaseen cookieita. Ja superia että jengi hengailee vielä täälä, pusmus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti