tiistai 21. huhtikuuta 2015

nike air zoom fly 2

Hello guys! Tällä hetkellä toivon mukaan chillaan ilo silmässä Lontoon kauppoja tyhjennellen, ajastettu postaus siis. 

Tajusin, et olin unohtanu näyttää mun uusimmat ja rakkaimmat Nike-vauvat. Turkoosit Niken juoksutossut, joita tosin en missään tapauksessa juoksemiseen käyttäs vaan ihan arkena ja ennen kaikkea duunissa. En usko juoksemiseen älyttömillä vaimennuksilla, ennemminkin kallistun paljasjalkakenkähommiin tai sitten tasasempiin hammaspohjiin. 

Mutta onhan nää nyt helmet! Lähdin yksillä kengillä matkaan, sitä ei usein tapahdu, haha.Nää oli melko ilmaset, irtos viidellä kybällä XXL:stä.

Mites on, ootteko meitsin kanssa muotitossukansaa vai kuuluuko lenkkarit edelleen pururadoille? :-)

Ps. Tänään on mun synttäripäivä jei. 

10 kommenttia:

 1. Siis en tajua että kommentoin joka toiseen postaukseen ja sit tää aina herjaa ja heittää erroria eikä ikinä mikään tuu läpi O_O byhyy. Koska kävin just postauksia läpi että ooks vastannu mulle mutta et ollu koska ei siellä ollu mitään :--D
  Tulin sanoon heipat tänne koska lakkoilen fabosta. Heippa!
  Ja ps niket on ihan hauskat mutta en tajua Adidaksen stan smith -lenggareida esim meggojen kanssa 0_oo siis ne Adidaksen valkoset sellaset mitkä kaikilla oli yläasteella sellaset.
  Mä meen ny hyppiin pitkin seiniä vielä ~viikoks. Heippa kisu <3
  T Vilijonkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. parahin vilijonkka, tuotte päivääni iloa ja valoa. kirjoitin teille todella pitkän vastauksen jonka tämä surkeanpaakin surkeampi bloggerpohja poisti. huomaan, että täällä vallitsevaan radiohiljaisuuteen on syynsä, sillä olen ennenkin saanut ilmoituksen kommentoinnin vaikeudesta. yritän selvitellä ongelmaa parhaan kykyni mukaan lähitulevaisuudessa ja pahoittelen vaivannäköänne.
   rohkenen kuitenkin väittää ettei se ole ollut turhaa sillä iloitsin sanoistanne kovasti. mitä lenkkareihin tulee, tarkoitatte uskoakseni addun superstareja joiden fani en itsekään ole. ainakaan vielä hehes. mukava kuulla että nikeni miellyttävät silmäänne mutta odottakaas kun näette mitkä kaunokaiset toin mukanani lontoosta.
   en osaa sanoa miksi kirjoitin näin virallisesti mutta haluan esittää toiveen pikaisesta tapaamisesta ja antaa teille parhain terveisin jaksuhalin <3

   Poista
 2. Nyt jotain rotia näiden postausten vähäisyyteen. Pliis. Turhauttavaa seurata blogia johon tulee näin harvoin postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sulla oli oikeus valittaa tuntemattomalle ihmiselle koska?

   Poista
  2. Miksi ei olisi? Luulisi että haluat pitää seuraajat tyytyväisinä? Miksi otit noin henk.koht. kun esitin toiveen. Moni bloggaaja olisi mielissään. Sulla tuntuu olevan hankaluuksia kohdata kritiikkiä, myös silloin kun se ei puhtaasti sitä ole.

   Poista
 3. Oh ihanat!! oon nii tossukansaa ku voi vaan olla! eikä nikejä voi ikinä olla liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä oon aivan myyty tälle laiskalle lenkkarimuodille haha. kokoelma vaan kasvaa!

   Poista