sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

#sipuli
Alottelin jussia tossa Ilmajoella hymy huulessa. Maksimekko ja suihkubruna - all it takes haha! Ja mun uudet rakkaustossut jotka ansaitsee ihan oman postauksen. 

Tällä hetkellä oon työmatkalla Vantaalla ja huomenna lähen Latviaan ihan omille lomille Corpus Christi-konferenssiin. Kaks systeriä kainaloon ja vallottaan Riigaa jihu. Ollu vähän liian kiireistä viime aikoina, mutta josko tossa heinäkuun puolenvälin paikkeilla helpottelis. 

Täällä Vantaalla on kaikki ihan jeesjees. Päivät on pitkiä ja rankkoja, mutta illat on huippuja! Ravintolasafkaa, terasseilua, voimamieskisoja, oman hotellihuoneen rauha ja Netflix. Pomot on kivoja. Kaikki on oikeestaan ihan hyvin. 

Toi mun samuraisipuli on tullu jäädäkseen, paras kampaus koskaan haha. Nyt pitää rientää lunastaa tuplapalkka ;-)

6 kommenttia:

 1. Mitäs murmelille kuuluupi?

  VastaaPoista
 2. kuukausi sitten kuulu onnellista hattaraa ja ykssarvisia. nyt kuuluu lähinnä päinvastasta. päivä kerrallaan mantrana selvitään! kiva kuulla susta mitäs sun kesään? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paskan määrä lienee vakio... :( Mä oon niin lomalla! Muuten sen verran töitä, ettei paljoa oo tarvinnu miettiä mitä sitä tekis. Mutta kyllä kait se tästä. Uudella innolla (bah) töihin taas tiistaina.

   Poista
 3. Moijjj koska postaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mjauu kysytpä vaikeita. itseasiassa oon miettiny viime aikoina blogiin palaamista saas nähdä mitä syksy tuo tullessaan :-)

   Poista
 4. Eikai sun blogi oo tullu tiensä päähän? :( Kaipailen sun kivoja postauksia!

  VastaaPoista