ACCESSORIES

Asusteiksihan voi lukea melkein mitä tahansa, kuten legopalikat pään päällä, jos ne toimittavat hatun virkaa tai vaikka koiraa, silloin kun se on sävy sävyyn neuleen kanssa ( en kannata "asustekoiria"). Minulle asusteet ovat esimerkiksi korvakoruja, aurinkolaseja, vöitä ja sormuksia.


Sanotaan, että on olemassa kenkä-, laukku- ja aurinkolasi-ihmisiä. Minä olen selvästi kahta ensimmäistä. Aurinkolasien kohdalla en huikentele. En osta enkä tuhlaa, vaan käytän uskollisesti äitini Saksasta 80-luvulla tuotuja rillejä. Ne ovat kertakaikkiaan mahtavat. Nykyaikaiset, mutta silti lähes vintagea. Tai saattavat ollakin, en ole oikein varma miksi ne luokitellaan. Suuret auroinkolasit sopivat minulle ja käytän laseja paljon. Ne ovat myös pysyneet hyvin muodissa, joten mitäpä turhia ostelemaan. Aurinkolasit olivat kovaa huutoa kahdeksankyt-luvun Suomessa, sillä tavallinen kansa harvemmin käytti kunnollisia laseja niiden hintavuuden takia. 


Rakkaat lasini Indiskan kotelossa.


Minulla on vaiheita, jolloin  käytän paljon koruja ja sitten kausia, jolloin en millään jaksa ripustaa mitään killuttimia itseeni. Korvakorut ovat varmasti aina olleet minulle ne tärkeimmät korut, myöhemmin ovat tulleet kaulaketjut ja sormukset. Viime aikoina olen innostunut pöllö-koruista, kuten jo jossain postauksessa kerroinkin. Sain siskoltani Italiasta samanlaisen korun, minkälaisen olin ostanut Suomesta, mikä oli minusta huvittavaa. 


Pöllöfamily :)

Asusteista voisi kirjoittaa ummet ja lammet ja saatankin tehdä sen tässä lähitulevaisuudessa, mutta tässä alkupaloja!