BAGS

Laukkuja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä tarvitsee joka paikassa ja lähes aina erilaisia. Tietenkin kun löytää suosikin, niin sitä voi käyttää ikuisesti ja aina samaa, kunnes tulee taas se "tuo laukku minun on saatava" -tunne. 

Pidän erityisesti kirjekuorilaukuista ja suurista veskoista. Kuten kengissäkin, suosin kiiltäviä pintoja. Kiiltävä massiivinen laukku on helppo yhdistää muuten tylsään asukokonaisuuteen ja heti olemus on pirteä ja kiinnostava. Minulla ei siis ole minkäänlaista pakkomiellettä kiiltonahkaan, mutta se on hauska materiaali. 

Omistan paljon vaaleanpunaisia laukkuja, koska laukku saa olla silmiinpistävä. Ostan laukkuja sieltä sun täältä kun koen "pakkosaadaelämyksen", mutta Aleksi 13 on yksi luottoputiikeistani. Laukut ovat kestäviä, eikä niistä hengi teinienergiaa, vaan pikemminkin aikuisuutta. 

Suosikkilaukkujani ovat usein rumat tai muuten vain friikit laukut. Ostin kerran SpiritStoresta pinkin kiiltonahkalaukun, joka oli täynnä hopeisia niittejä, vaikka en edes pitänyt siitä. Se on ollut suosikkejani jo kauan, koska se on niin mauton, mutta silti tyylikäs. 

En voi sietää kopioversioita laukuista, enkä kyllä mistään muustakaan. Feikit D&G-logot saavat vain pahalle tuulelle. Saman tekee myös polvissa roikkuvat olkalaukut sun muut hirvitykset. Repuista en perusta, mutta ne ovat sentään käytännöllisiä. 

Laukut ovat tavallaan kuin pieniä vauvoja. Ne haluaa omakseen ja niitä suojelee, hoivaa ja esittelee ylpeänä muille samankaltaisille omistajille :)