SHOES

Minä olen kenkäihminen. Rakastan kenkiä ja etenkin niitä, joissa on liian korkea korko. Kiiltonahka on yksi suosikkimateriaaleistani, sillä kenkä voi olla hyvin simppeli, mutta silti näyttävä. 


Käytän pääosin vain hyvin korkeita ja sitten matalia kenkiä. Välimuodoista en niin perusta, mutta eksyyhän joukkoon aina buutseja ja matalempiakin korkoja.


Tykkään ostella kenkiä tietynlaisia asuja varten, joten en satsaa ylikalliisiin kenkiin. Tosin en myöskään suosi missään mielessä halpahallilaatua. Ostan suurimman osan kengistäni nellyltä, koska sieltä löydän lähes aina tyylikkäitä, oikeankokoisia ja korkeita kenkiä. Ne ovat myös persoonallisia ja hinta-laatu-suhde on kohdallaan. 


Koska minulla on suosikkikenkätyylejä on myös oltava niitä inhokkeja. Henkilökohtaisesti en siedä UGGeja, enkä etenkään niiden feikkiversioita. Crocsit pääsevät myös listalle, enkä ole varma voiko niitä luokitella edes kengiksi. 


Kengissä kokoni on 36-37, elikkä aikas pieni. Se on plussaa etenkin alennuksilla, koska pieniä erikoisia kenkiä jää yleensä aina yli. LOVE IT!